Zoeken naar producten :  


QQMON-10


Loading

QUOINS: "Mondriaans Choice"

Mooie strakke lijnen en vlakken. Prachtig bij veel verschillende kledingstijlen.

Materiaal: Onyx met Mother of Pearl/Parelmoer en Turkoois, mozaïek gezet. Ingelegd in een edelstalen kuipje.

Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Onyx stimuleert analytisch denken, logica en concentratie.
Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten.
Mother of Pearl is een materiaal die een zachte helende kracht van de zee overbrengt. Maakt blijmoedig, geeft een gevoel van veiligheid, bescherming. Het werkt ontspannend en rustgevend,
Het parelmoer, zo gelooft men in verschillende culturen, zou het boze oog/kwade krachten afwenden en wordt om die reden op pasgeboren baby's gelegd om ze te beschermen tegen de gevaren van hun nieuwe bestaan.
Turkoois wordt gedragen voor communicatie, geluk en liefde. Het wordt ook vaak de "gezondheids-steen" genoemd. Het helpt het lichaam krachtiger te maken en zorgt voor gezondheid, vrede en innerlijke rust. De steen kalmeert de keel en het zenuwstelsel.

Met de munten en disks van Quoins kies je voor een uitstraling die bij jou past. Wissel af in kleuren, draai ze eens om en varieer met edelstenen. Zo maak je steeds weer een nieuw sieraad!

Terug